Lucie Vondráčková: Zásadní změna životní filozofie!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 16:15 | Aktualizováno: 12. října 2019 12:57

Po návratu do Čech prostě musela něco změnit. Lucie Vondráčková se svěřila kamarádce Tereze Kostkové, že bylo nutné sáhnout k zásadní změně životní filozofie. Co oblíbená herečka a zpěvačka už nedělá?

Po návratu do Česka si Lucie Vondráčková snaží držet odstup, a tak jsme se třeba o vyřešení vleklých sporů s hokejistou Tomášem Plekancem dozvěděli prostřednictvím právních zástupců. Nicméně nedávno herečka a zpěvačka neodolala a jeden rozhovor poskytla. Jenom proto, že na druhé straně seděla a zpovídala jí kolegyně Tereza Kostková.

Na vlnách Českého rozhlasu v pořadu Blízká setkání barvitě popisovala desetiletou životní etapu v Kanadě, kde podle svých slov zažila neuvěřitelné věci. Hořký konec pobytu v zámoří pro ní však byl cennou lekcí do budoucna. Sama Vondráčková přiznala, že jí to donutilo změnit životní filozofii.

„Zjistila jsem, že je dobrý žít teď a tady. Já jsem předtím vždycky byla takový plánovač, že jsem si plánovala věci dopředu, a ten životě mě naučil, že není opravdu nic legračnějšího pro osud, který pro vás nějakým způsobem běží tam nahoře, než si plánovat, protože všechno stejně bude úplně jinak,“ řekla na vlnách ČRo.

Možná, že nyní takhle bezhlavě přistupuje i k lásce. Oficiálně je sice Lucie Vondráčková stále nezadaná, mnozí lidé jí ovšem spojují s hokejovým brankářem Markem Peksou. Uvidíme, jestli oblíbená umělkyně někdy kápne božskou.

Témata: Lucie Vondráčková