Charlotte Gottová se sestrou Nelly na Žofíně? Nové informace!

Charlotte Gottová 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 12:44 | Aktualizováno: 11. října 2019 10:19

Ivana Gottová ladí seznam smutečních hostů a přemýšlí, zdali je dobré, aby v pátek a v sobotu vzala s sebou dcery Charlotte Ellu a Nelly Sofii, na které to musí být velký psychický nápor. Co víme o jejich účasti na Žofíně a ve svatovítské katedrále?

Ivana Gottová má napilno. Dnes zveřejnila dojemné parte zesnulého manžela Karla Gotta (†80), včera měla plné ruce práce s dolaďováním veškerých detailů pátečního a sobotního programu, který se skládá z posledního rozloučení pro veřejnost na Žofíně a zádušní mše v pražské svatovítské katedrále. O účasti jejích dcer ale dlouho nebylo jasno.

Až včera se objevily informace, že se Charlotte Ella a Nelly Sofie nezúčastní pátečního loučení na Žofíně ani sobotní mše na Pražském hradě. Osobně dají otci sbohem prý až na samotném pohřbu. Avšak přinejmenším na Žofíně se svým způsobem připomenou.

„Přes můstek lidé dojdou na ostrov, kde projdou skrz park. Pak vstoupí do budovy a po schodech vejdou do velkého sálu, kde bude vystavena rakev s ostatky. U ní budou věnce od Gottových dětí, které se rozloučení na Žofíně ani v chrámu sv. Víta nezúčastní,“ prozradil deníku Právo jeden z organizátorů.

Nejasná je také účast Gottovy dcery Lucie, zatímco Dominika Gottová se s tatínkem přiletí rozloučit z Finska, kde žije. Jak prozradila, letenky i ubytování v Praze jí zařídila vdova Ivana.

Témata: Charlotte Gottová Dominika Gottová Ivana Gottová Karel Gott