Karel Gott (†80) by to chápal! Petra Janů učinila zásadní rozhodnutí!

Petra Janů 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 12:01

Karel Gott by mi rozuměl, myslí si jeho dlouholetá kamarádka a kolegyně Petra Janů, která učinila zásadní rozhodnutí týkající se svého sobotního koncertu. Na stejný den připadá zádušní mše za legendárního zpěváka.

V sobotu se Česko zahalí do smutku kvůli úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta (†80). Smuteční hosté se sejdou ve svatovítské katedrále na Pražském hradě, aby naposledy uctili jeho památku. Gottova kolegyně Petra Janů tak řešila velké dilema. Na stejný den má totiž naplánovaný koncert.

Vystoupit má ve východočeské Jaroměři a už se doslechla, že publikum je na pochybách. „Už jsem zaslechla obavy diváků, zda se koncert nezruší, zda s kapelou dorazíme,“ cituje ji server super.cz. Petra Janů má ale pro fanoušky dobrou zprávu.

„Chci všechny uklidnit, že ano a na skvělého a božského Karla určitě nezapomeneme. Naopak, ve velké úctě na něj zavzpomínáme,“ vzkázala oblíbená zpěvačka a dodala ještě: „Gott byl jen jeden, tak jako je Bůh jen jeden…“

Petra Janů samozřejmě minulý týden na odchod Gotta reagovala na sociální síti. „Odešel hodný člověk, který nikdy nikomu neublížil! Navíc obrovský profesionál, milující své posluchače. Nahoře mu ale smutno nebude. Je tam už spousta kamarádů. Je mi smutno,“ napsala.

Témata: Karel Gott Petra Janů