Karel Gott: Ivana Gottová zveřejnila dojemné parte!

Parte Karla Gotta 19

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. října 2019 10:39 | Aktualizováno: 9. října 2019 14:11

Rodina Karla Gotta (†80) zveřejnila zpěvákovo parte. "Nezemřel jsem", vzkazuje v něm posmrtně zpěvák, jehož odchod těžce prožívají fanoušci nejen v Česku, ale i v zahraničí.

Parte se objevilo na webu karelgott.com ve středu dopoledne. „S velkou bolestí oznamujeme všem příbuzným, přátelům, kolegům a známým, že nás 1. října 2019 opustil ve věku 80 let po dlouhé a těžké nemoci náš milovaný manžel, tatínek a dědeček Karel Gott,“ píše se ve smutečním oznámení. To je celé černé a doplněné mistrovou fotkou.

Parte také zdobí dojemný citát z pera Františka Hrubína. „Nezemřel jsem, neboť vím, že budu žít stále v srdcích těch, kteří mě milovali..." píše se na něm.

Na oznámení je podepsána nejen manželka Karla Gotta Ivana s dcerami Charlottou Ellou a Nelly Sofií, ale i zpěvákovy dcery Dominika a Lucie a vnuci Vojtěch a Jan.

Kromě toho jsou na něm uvedeny informace, kdy se bude konat rozloučení pro veřejnosti i samotný pohřeb se státními poctami. „Děkujeme všem, kteří s námi uctí jeho památku. Jeho hlas bude znít v našich srdcích navždy.“ dodává rodina zesnulého zpěváka.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Dominika Gottová Charlotte Gottová