Jakub Prachař ve válce s Agátou? Tady je důkaz!

Agáta a Jakub Prachařovi 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 9:26 | Aktualizováno: 10. října 2019 10:11

Jakub a Agáta Prachařovi se v posledních dnech nic nedarují, podle některých lidí rozpoutali mezi sebou na sociálních sítích válku, v níž neberou ohledy ani na své nejbližší okolí. Co je na tom pravdy?

Mezi Prachařovými to vře. Veronika Žilková minulý týden v reakci na úmrtí Karla Gotta (†80) propálila, že se její dcera Agáta definitivně rozvádí s manželem Jakubem Prachařem. Oba partneři zaplavili sociální sítě svéráznými příspěvky, zvlášť fotografii, kterou sdílel herec a moderátor, si lidé vykládají po svém.

Jak píše v reakci na snímek server expres.cz, vypadá to, že Prachař má manželku „doslova u zadku“. Prý dávají okatě najevo, že se nemohou vystát, a dělají si naschvály, aniž by mysleli na to, jaký dopad to bude mít na jejich okolí. Pomyslná hranice se dle serveru posouvá každým dnem, kdy si do sebe nezapomenou rýpnout.

Teď ale možná nastane klid zbraní. Jak vás již stars24.cz informoval, Agáta Prachařová si i s dětmi sbalila kufry a vyrazila do Izraele za maminkou Veronikou Žilkovou, která tam doprovází manžela na diplomatické misi. A možná i za tajemným surfařem, kterého měla nedávno u sebe v Praze.

Údajně se má jednat o jistého Dova Jacobovitze. Agáta se ovšem dušovala, že to je jen kamarád, s nímž zakládá surfařské kurzy. Proslýchá se ovšem, že novou známost si našel také Jakub Prachař. Jde prý o velmi známou krásku, kterou ulovil na nedávné módní akci.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař