Dominika Gottová v potížích: Vložila se do toho Ivana!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 8:23 | Aktualizováno: 9. října 2019 17:02

Moc se chtěla přijet s tatínkem Karlem Gottem rozloučit, ale dlouho byla její účast nejistá. Dominika Gottová se totiž nachází v nelehké životní situaci, a tak jí musela podat pomocnou ruku vdova Ivana.

O účasti Dominiky Gottové na pohřbu Karla Gotta (†80) poprvé informoval její manžel Timo Tolkki, který se do Česka nechystá, protože nemá pohřby rád. I přílet nejstarší dcery dlouho provázely nejasnosti kvůli finančním záležitostem. Pomocnou ruku musela nakonec podat vdova Ivana Gottová.

„Dlouho jsem byla bez práce, a tak zrovna neoplývám penězi. Než jsem je ale začala shánět, ozvala se sama Ivanka a letenky mi poslala do mailu, aniž bych ji o ně musela prosit. Také se postarala o mé ubytování v krásném hotelu a mnoho dalších věcí,“ cituje ji server ahaonline.cz. „Timo nepřiletí, nemá pohřby rád. A já půjdu v doprovodu své maminky,“ doplnila.

Dominika přiznala, že až na smrt tatínka se v jejím životě obrací v posledních týdnech věci k lepšímu. Podle svých slov na naléhání tatínka přestala pít alkohol a brát prášky. Navíc má nové zaměstnání. „Pracuji v sushi restauraci. Tam nemám aspoň čas neustále přemýšlet jen nad tatínkem,“ prozradila.

K odchodu milovaného otce se přesto ještě vrátila. „Cítím strašné prázdno a vím, že Ivanka je na tom stejně… Jsem jí vděčná, opravdu vděčná, že byla u tatínka do poslední chvíle a starala se o něj,“ řekla dle zmíněného serveru.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová