Charlotte Gottová s mladší sestrou SE LOUČÍ

Charlotte Gottová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 21:57 | Aktualizováno: 10. října 2019 22:33

Sejdou se všechny čtyři dcery legendárního zpěváka Karla Gotta o nadcházejícím víkendu? Podle dostupných informací je o účasti některých z nich už rozhodnuto. Jak to bude s mladšími dcerami Charlotte a Nelly?

Ivana Gottová dnes na oficiálních webových stránkách zesnulého manžela Karla Gotta (†80) prozradila řadu detailů týkajících se pátečního a sobotního programu, tedy posledního rozloučení pro veřejnost a zádušní mše v pražské svatovítské katedrále. O účasti svých dcer ale nic neprozradila.

Podle informací serveru super.cz se nejmladší dcery zpěváka Charlotte Ella a Nelly Sofie nezúčastní pátečního loučení na Žofíně ani sobotní mše na Pražském hradě. Sbohem prý otci dají až na samotném pohřbu.

O účasti nejstarší dcery Dominiky už před pár dny promluvil její finský manžel Timo Tolkki. Potvrdil, že jeho žena na pohřeb přiletí, ale sama. Hudebník, který trpí psychickými problémy, totiž nemá pohřby rád. O účasti druhé nemanželské dcery Karla Gotta Lucie dle super.cz nejsou žádné informace.

Vdova Ivana Gottová dnes prozradila, že ke vstupu do katedrály bude v sobotu nutná zvláštní pozvánka. Jména smutečních hostů zatím nejsou známá, ví se jen, že zazpívá např. Lucie Bílá nebo Štefan Margita.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott Dominika Gottová