Hana Krampolová se ozvala: V léčebně potkala známou tvář!

Hana Krampolová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 12:02 | Aktualizováno: 9. října 2019 14:56

Už pěkných pár týdnů je Hana Krampolová zavřená v bohnické léčebně, kde se jí místní personál snaží zbavit všech závislostí, které si v uplynulých letech vypěstovala. Manželka známého baviče tam navíc potkala jednu známou tvář.

O Haně Krampolové, která se v léčebně v pražských Bohnicích léčí hned z několika závislostí, kolují nejrůznější informace. Zaznělo kupříkladu, že nedělá prakticky žádné pokroky, ačkoliv její manžel Jiří Krampol tvrdil před časem něco jiného. Jeho žena se na ní po delším čase opět ozvala.

„Daří se mi tu dobře,“ svěřila se extra.cz. V léčebně dokonce našla spřízněnou duši, kterou mohou lidé znát z televizních obrazovek. „Víte, kdo tu dělá na oddělení? Sanny z VyVolených, chodíme spolu na cigáro. Je moc hodná,“ prozradila zmíněnému serveru Krampolová.

Web se zdravotnici pokusil kontaktovat, ta ale odkázala redakci na tiskového mluvčího léčebny. Už před časem ale Sandra Bartošová přiznala, že se vrátila do zdravotnictví a hrozně jí to baví. „Nedokážu si představit, že bych mohla dělat něco jiného. Ráda pomáhám starším lidem,“ cituje jí extra.cz.

O Hanku je tedy v léčebně dobře postaráno, což před časem tvrdil i její muž. Krampol se nechal slyšet, že je v dobrých rukou, stabilizovaná a spokojená. Doktoři podle něj dělají svou práci viditelně dobře, chce to však ještě čas, aby se jeho žena uzdravila úplně.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol