Charlotte Gottová a tátovo nesplněné přání: Chtěl…

Charlotte Gottová 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 11:23 | Aktualizováno: 9. října 2019 0:21

Karel Gott odcházel s vědomím, že minimálně jedno velké životní přání se mu nesplní. Týkalo se jeho dcer Charlotte Elly a Nelly Sofie, zpěvák o něm promluvil před necelým rokem. U čeho nechtěl Mistr chybět?

Je to téměř rok, co měla premiéru pohádka Draka bolí hlava, ve které si Karel Gott (†80) zahrál s oběma svými dcerami z manželství s Ivanou. Populárního zpěváka tehdy ještě provázel nezdolný optimismus, dokonce vyslovil jedno přání, které se dalo vysvětlit jen jedním způsobem – přál si tu s námi být ještě pěknou řádku let.

Koncem října 2018 totiž Gott pronesl následující slova. „Určitě bych moc rád chtěl přivést obě dcery k oltáři. Doufám, že se mi toto přání ještě splní,“ citoval tehdy jeho slova server idnes.cz. To ještě zpěvák nevěděl, jak krutý k němu osud v následujících měsících bude.

Lékaři mu nejprve diagnostikovali poruchu krvetvorby, která později přešla v akutní leukémii. Této chorobě zpěvák 1. října po boji podlehl. S dcerou Charlotte si přesto ještě letos stihl jedno velké přání splnit.

Společně zamířili do nahrávacího studia a před kameru, aby fanouškům připravili dojemný duet Srdce nehasnou, který jim napsal frontman kapely Kryštof Richard Krajčo. Píseň si od prvních chvil získala velkou oblibu u posluchačů, kterou ještě umocnila informace o Gottově skonu. V posledních dnech totiž duet opět láme rekordy.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott