Šafářová ukázala dva měsíce před porodem bříško! Přiznala…

Lucie Šafářová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 10:45 | Aktualizováno: 10. října 2019 7:05

Už za dva měsíce se Lucie Šafářová dočká s hokejistou Tomášem Plekancem svého prvního potomka, není tedy divu, že jí už pěkně vyrostlo bříško. Tenistka se rozhodla fanouškům ukázat, zároveň ale přiznala jednu zajímavou věc.

Lucii Šafářové se pomalu krátí doba, kdy má relativní klid. Už v prosinci totiž přivede na svět svého prvního potomka, kterého čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Jak se tenistka svěřila na sociální síti, na vlastní kůži už poznává, že se blíží termín porodu.

„Když chceš jít ven se psem a zjistíš, že máš břicho větší jak bundu,“ komentovala Lucie snímek, který sdílela na svém instagramovém profilu. Na fotografii je vidět, že kolem těhotenského bříška bundu už doopravdy nedopne.

Ostatní maminky s ní v diskuzi pod příspěvkem soucítí. Mnohé z nich však Šafářové i radí. „To jsme na tom podobně. Všechny bundy musím mít rozepnuté,“ zní jeden z komentářů. „Tak zkuste Plekyho bundu,“ vzkazuje jí další z maminek. Tato rada se v komentářích opakuje hned několikrát.

Jiní diskutující si ovšem z tenistky utahují. „Nesmíte jíst tolik zelí, vajíček, kedlubnů, hrachu atd., ty totiž nadýmají,“ stojí také napsáno pod fotografií. Šafářová si ale s podobnými vtipálky hlavu neláme.

Témata: Lucie Šafářová