Eva Pilarová se neudržela: Pravda o Ivaně Gottové!

Pilarová, Eva 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 9:25 | Aktualizováno: 9. října 2019 20:14

Na Ivanu Gottovou se spousta lidí dívá skrz prsty, protože se jí povedlo nemyslitelné - dostala Karla Gotta před oltář. Spousta lidí jí ovšem rovněž chválí za to, co pro zpěváka dělala. Na toto téma promluvila i Eva Pilarová.

Zprvu nikdo nechtěl uvěřit tomu, že se Karel Gott (†80) opravdu oženil. Ivanu Macháčkovou pojal za manželku 7. ledna 2008 v nevadském městě hříchu Las Vegas. Dokonce i Eva Pilarová, která se se Slavíkem znala desítky let, se tomu zdráhala uvěřit.

„Skoro nikdo tomu nevěřil, protože Karel předtím vážnou známost nikdy neměl. Myslím si, že udělal velmi dobře. Lidi pomlouvají, ale kdyby někdo měl možnost nahlédnout do toho soukromí, tak změní názor,“ nechala se dle webu sip.cz slyšet legendární zpěvačka.

Gott zplodil s Ivanou dcery Charlotte Ellu a Nelly Sofii, z předchozích vztahů má ještě dvě starší dcery Dominiku a Lucii. Rodinné zázemí se ale rozhodl vybudovat až po šedesátce se zdravotnicí původem z Opavy. A udělal dobře…

„Předtím měl děti taky, ale s těmi nežil. Tohle bylo něco úplně jiného. Dokázal se naplno věnovat jak hudbě, tak rodině. Ten vztah k holčičkám se projevuje i v klipu, co natočili. Je to nádherná věc na rozloučenou s publikem,“ dodala podle webu sip.cz.

Témata: Eva Pilarová Ivana Gottová