Ivana Gottová ladí svůj plán: NOVÉ INFORMACE!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 8:25 | Aktualizováno: 11. října 2019 11:33

Proslýchá se, že Ivana Gottová má v plánu sbalit kufry a odejít do zahraničí, konkrétně do USA, kde sama před lety strávila nějaký čas. Nyní se objevily další informace o těchto plánech. Je stěhování na pořadu dne?

V první řadě řeší Ivana Gottová organizační záležitosti kolem pátečního posledního rozloučení a sobotní zádušní mše za zesnulého manžela Karla Gotta (†80), v koutku duše už ale bezpochyby přemýšlí o tom, co bude dál. Vrátí se s dcerami na Bertramku, kterou truchlící veřejnost doslova zabarikádovala svíčkami?

Už minulý týden se objevily spekulace, že se připravují na stěhování za hranice. Zdroje z okolí rodiny naznačovaly, že už má Ivana kontakty na prosluněné Floridě, dokonce si tam údajně zjišťovala, kam by dcery mohly chodit do školy.

Nyní se objevily další detaily týkající se těchto plánů. Ivana prý tuto možnost probírala už dávno. „Podle toho, co vím já, tak se skutečně plánovala i s dcerami odstěhovat do USA, nicméně ne navždy, ale na zhruba dva roky, než se přežene ten největší humbuk. Pak se měly v plánu vrátit,“ konstatuje zdroj serveru extra.cz.

Je jasné, že to Gottovi nejbližší nebudou mít po smrti Mistra vůbec jednoduché, a tak se to jeví jako logické řešení. Dá se však tušit, že Ivana se budoucností začne opravdu zabývat až počínaje příštím týdnem.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott