Karel Gott (†80): Boháč ukrývající Ivanu chystá vlastní pietu!

Karel Gott 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. října 2019 12:00 | Aktualizováno: 9. října 2019 0:21

Po smrti Karla Gotta nebylo možné, aby Ivana Gottová s dcerami zůstala na Bertramce. Azyl jí údajně poskytl podnikatel Leon Tsoukernik, který dokonce chystá vlastní pietu v den státního smutku za legendárního zpěváka.

Po smrti milovaného manžela a otce poskytl Ivaně Gottové a jejím dcerám dle dostupných informací úkryt podnikatel Leon Tsoukernik. Muž označovaný jako král kasin podle všeho chystá vlastní pietu v den státního smutku za Karla Gotta (†80). Na sociální síti na to upozornil bývalý bulvární novinář Pavel Novotný.

Na Facebooku totiž sdílel článek z pokerového serveru pokerzive.cz, který disponuje informací, že v sobotu se v Tsoukernikově rozvadovském kasinu King‘s mezi 11. a 13. hodinou zastaví veškerá hra a nebude se podávat alkohol. Tou dobou bude v pražské svatovítské katedrále probíhat zádušní mše za legendárního zpěváka.

„Karel Gott byl nejen blízkým přítelem majitele rozvadovského resortu Leona Tsoukernika, ale také častým a váženým hostem kasina, kde se vždy rád zastavil při svých pravidelných cestách do Mnichova. Rozvadov byla jeho oblíbená zastávka, rád povečeřel ve špičkové restauraci. King‘s mu připomínalo Las Vegas,“ píše server pokerzive.cz.

Veřejnost se bude moci s Mistrem rozloučit v pátek mezi 8. a 22. hodinou v Paláci Žofín na pražském Slovanském ostrově. Očekává se, že do hlavního města dorazí desítky tisíc lidí.

Témata: Karel Gott