Meghan v koncích: Noční můra se stává skutečností!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. října 2019 10:05 | Aktualizováno: 7. října 2019 12:38

Nejhorší noční můra vévodkyně Meghan nabírá v těchto dnech konkrétní obrysy. Poté, co se manželka prince Harryho rozhodla zažalovat list Mail on Sunday, začal se rýsovat scénář setkání s otcem. Thomas Markle je prý na všechno připraven.

Od podání žaloby na britský list Mail on Sunday uběhlo už několik dní a vévodkyně Meghan nejspíš začíná chápat, že to nebyl nejlepší nápad. Její velká noční můra se totiž stává skutečností. Hrozí totiž, že se u soudu setká se svým otcem Thomasem Marklem, kterého před lety úplně odstřihla. Kauza se totiž týká i jeho.

Manželka prince Harryho totiž zažalovala nedělník kvůli zveřejnění soukromého dopisu, který adresovala právě svému otci. Podle jejích právních zástupců bylo zveřejnění korespondence nezákonné. Harry k žalobě uvedl, že se jeho žena stala další z obětí britského bulvárního tisku, který se pouští do kampaní proti jednotlivcům, aniž by uvažoval o tom, jaké to bude mít následky.

Otázkou je, zdali o následcích svého jednání přemýšlela sama Meghan. Thomas Markle by totiž mohl dorazit ve věci vypovídat k soudu. Zdroje z okolí otce vévodkyně tvrdí, že je připraven odcestovat do Velké Británie, aby se sám obhájil.

„Je tragické, že Tom nebyl na Meghanině svatbě, a jeho první kontakt s královskou rodinou může nastat u jednoho ze soudů Její královské výsosti. Tom obhajovou svých činů naznačil svůj záměr. Je si jistý, že k tomu byl oprávněn,“ řekl deníku The Mirror kdosi z Markleova okolí.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle Princ Harry královská rodina (gbr)