Jiří Krampol ztrácí víru ve vyléčení Hanky? Něco tu nehraje!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. října 2019 8:49 | Aktualizováno: 8. října 2019 23:10

O pokrocích v léčbě Hany Krampolové kolují éterem zprávy, které si navzájem protiřečí. Podle některých lidí k žádnému posunu nedošlo, sám Jiří Krampol opatrně tvrdí, že situace jeho ženy je den ode dne lepší. Kde hledat celou pravdu?

O Jiřím Krampolovi a jeho Hance teď nebylo nějaký čas slyšet. Manželka známého baviče je ke své nelibosti už téměř dva měsíce v péči odborníků v léčebně v pražských Bohnicích, kde se jí místní personál snaží zbavit všech závislostí, které si během předcházejících let vypěstovala a které později vedly hned k několika kolapsům.

Dle serveru expres.cz z Krampola od chvíle, kdy jeho žena nastoupila na léčení všechno spadlo. „Jiří věří v zázrak, že si (Hanka) problém konečně uvědomí. Zatím se prý nic zásadního nestalo,“ konstatuje zmíněný web ve svém článku.

„Stále myslí jen na cigarety, je mi z toho smutno, ale nechci se o ženě bavit,“ cituje Krampola expres.cz o pár řádků dál. Herec ale ještě nedávno tvrdil něco docela jiného. Byl rád, že Hanka dělá v léčbě pokroky, ačkoliv si byl vědom, že její boj ještě zdaleka není u konce.

„Hanička je v dobrých rukou v nemocnici, je stabilizovaná a spokojená. Kdy se mi vrátí, to ale nevím. Doktoři dělají svou práci, a viditelně dobře, takže to chce ještě čas, aby se uzdravila úplně,“ řekl před časem serveru blesk.cz.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová