Dominika Gottová nedorazí na pohřeb? JE ROZHODNUTO!

Dominika Gottová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 21:21

Finanční potíže ohrožovaly účast Dominky Gottové na pohřbu milovaného tatínka Karla Gotta, který tento týden podlehl rakovině. Ještě dnes se zdál být její příjezd do Česka nejistý, nyní už je ovšem rozhodnuto.

Příští pátek se česká veřejnost na Žofíně rozloučí s legendárním zpěvákem Karlem Gottem, o den později jej na poslední cestu vyprovodí jeho rodina a nejbližší přátelé. Na sobotní dopoledne je totiž naplánovaná zádušní mše ve svatovítské katedrále.

Účast nejstarší dcery Dominiky Gottové se ještě dnes zdála být nejasná kvůli ceně letenky z Finska, kde žije, do Prahy. Jde totiž o několikatisícovou částku. Dominika se svěřila, že vše řeší a doufá, že se jí do konce víkendu podaří dát dohromady potřebné peníze a zakoupit letenku.

O plánech své ženy nakonec promluvil její muž Timo Tolkki. „Dominika na pohřeb přiletí. Už má naplánovanou cestu,“ prozradil serveru tn.cz. Finskou větev rodiny Gottových zastoupí pouze ona, Timo nedorazí, což jasně a stručně vysvětlil. „Nemám pohřby rád,“ konstatoval stroze.

Sám se tedy s Gottem osobně rozloučil, když s Dominikou v létě dorazili na Bertramku. Mistr si jejich návštěvu pečlivě zdokumentoval a fotografie vyvěsil na instagramovém profilu.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki