Ewa Farna má tajemství: Co prozradil její klobouk?

Ewa Farna 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 18:37

Ewa Farna poslední dobou často vyráží do společnosti s pokrývkou hlavy. Její černý klobouk skrývá jedno zajímavé tajemství, králíci to ale nejsou. Oblíbená zpěvačka kápla božskou v populárním televizním pořadu.

Fanoušci si s tím lámou hlavu už delší čas. Proč Ewa Farna pořád nosí klobouk? S ním na hlavě se objevila mimo jiné v pořadu populární internetové televize nebo v talk show moderátora Jana Krause. Ten jí ohledně pokrývky hlavy dokonce konfrontoval.

Klobouk se mu totiž zalíbil, a tak se oblíbené zpěvačky zeptal, jestli si ho může vyzkoušet. „Jejda. Já ho mám proto, že od doby, co mám dítě, nestíhám chodit ke kadeřníkovi a mám trochu šediny,“ přiznala Farna před televizními kamerami.

Zdali jí šediny přidělává právě mateřství, není jasné. Zpěvačka se totiž počátkem června stala maminkou syna Artura. Toho, že je ve svých šestadvaceti letech mladou maminkou ale rozhodně nelituje. Nedávno o tom pohovořila ve vysílání Českého rozhlasu.

„Jsem strašně ráda, že jsem mladá máma. Možná proto to relativně dobře zvládám, nebo si to aspoň myslím. Není to tak strašné, jak se to všude démonizuje. Možná proto se toho ty mladé holky bojí,“ vyslovila svůj názor na rozhlasových vlnách.

Témata: Ewa Farna