Dominika Gottová: POHŘEB? Účast nejistá!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 13:51 | Aktualizováno: 6. října 2019 17:16

Účast Dominiky Gottové na sobotním pohřbu Karla Gotta je nejistá. Nepřekvapí, že na vině jsou finanční záležitosti, zpěvák býval dceři v tomto směru velice nápomocen. Sežene Dominika peníze na letenku?

První reakce Dominiky Gottové poté, co se dozvěděla o smrti milovaného tatínka, spoustu lidí vyděsila. Nejstarší dcera legendárního zpěváka přiznala, že si musí vzít prášky na uklidnění. Vzápětí začala shánět peníze, aby mohla příští týden odletět do Česka. Ráda by se totiž s otcem naposledy rozloučila.

Je však dlouhodobě známo, že Dominika nemá peníze na rozdávání. Letenka z finských Helsinek do Prahy přitom stojí několik tisíc korun. „To se prostě stane, řeším to a věřím, že během víkendu se zadaří dát finance dohromady a letenku seženu,“ prozradila dle serveru ahaonline.cz.

Zatímco finanční situace zůstává stejná, alespoň psychický stav Gottové se zlepšil. „Cítila jsem se strašně. Ale už se začínám oklepávat. Člověk to musí brát tak, že každému z nás rodiče dříve či později odejdou. Můžu být vděčná za to, že jsem tu tatínka měla do osmdesáti,“ řekla upřímně.

Poslední rozloučení s Karlem Gottem pro veřejnost bude v pátek 11. října od 8 do 22 v Praze na Žofíně. Zádušní mši v pražské katedrále sv. Víta následující den dopoledne bude sloužit pražský arcibiskup Dominik Duka. Tato mše bude pouze pro zvané.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott