Přijde Dara Rolins? Expřítel slavných žen Vlasák (†45) má termín pohřbu!

Petr Vlasák

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 11:42 | Aktualizováno: 6. října 2019 18:45

Oblíbený podnikatel Petr Vlasák, který se v minulosti proslavil vztahy se slavnými ženami, tento týden po statečném boji podlehl rakovině. Dara Rolins a další celebrity už znají termín posledního rozloučení s dobrým kamarádem.

Jak vás stars24.cz informoval, tento týden podlehl rakovině podnikatel Petr Vlasák, který se v minulosti proslavil jako přítel řady slavných žen. Namátkou můžeme jmenovat slovenskou zpěvačku Daru Rolins nebo modelku Kateřinu Průšovou. Kdy budou mít jeho přátelé možnost se s ním naposledy rozloučit?

„Petr bude mít pohřeb 14. října od 11 hodin ve Velké obřadní síni krematoria Strašnice,“ prozradil extra.cz zdroj blízký Vlasákově rodině. Server uvádí, že jde o neobvykle dlouhou prodlevu od úmrtí zesnulého, kterou mohl zapříčinit termín pohřbu zpěváka Karla Gotta, který připadá na příští sobotu.

Podnikatel, kterému se přezdívalo trenýrkový král, protože úspěšně podnikal se spodním prádlem, měl s rakovinou velké zkušenosti. Nádor na mozku mu poprvé našli v roce 2006, poté se vrátil předloni i v roce 2018.

O jeho zápolení se zákeřnou nemocí jsme informovali již v březnu. Tehdy Vlasák se ohlásil z nemocnice, kde měl podstoupit zákrok, konkrétně ozařování gama nožem. Objevila se však nečekaná komplikace, která zapříčinila odklad operace. Vlasákovi totiž hrozilo ochrnutí. Nemoci nakonec tento týden podlehl.

Témata: Petr Vlasák Dara Rolins