Ivana Gottová: Úkryt u boháče vydal svá tajemství!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 8:30 | Aktualizováno: 6. října 2019 15:35

Ivana Gottová našla po smrti milovaného manžela úkryt u milionáře Leona Tsoukernika, jehož honosné sídlo nyní vydalo svá tajemství. Pokud manželka Karla Gotta stojí o klid, nemohla si vybrat lepší místo.

Jak už vás stars24.cz informoval, Ivana Gottová se s dcerami podle všeho nachází pod ochrannými křídly krále kasin Leona Tsoukernika, s nímž se Karel Gott dlouhá léta přátelil. Podnikatel jim údajně poskytl azyl v jedné ze svých luxusních nemovitostí na západě Čech, která je učiněnou pevností.

Server blesk.cz uvádí, že ostrahu vily zajišťuje nepřetržitě bezpečnostní služba. Jakéhokoliv nevítaného hosta prý členové ochranky okamžitě konfrontují a nesmlouvavě vyprovodí zpátky na hlavní silnici.

Bezpečnostní procedura se navíc skládá hned z několika kontrol. První strážní domek stojí už na začátku příjezdové cesty, poté se projíždí stromovou alejí k těžké kovové bráně a další kontrole ozbrojenou ochrankou.

Podle serveru má navíc pro případ ohrožení Tsoukernik připraveno hned několik řešení. Před domem údajně stále stojí nastartované auto, které může obyvatele odvézt do bezpečí. Nepotvrzené zákulisní informace navíc hovoří o tom, že se na pozemku nachází bunkr. Nonstop je připraven také vrtulník.

Témata: Ivana Gottová