Karel Šíp: Zradilo ho zdraví!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 18:53 | Aktualizováno: 7. října 2019 5:43

Výkyvy počasí na přelomu léta a podzimu Karlu Šípovi pořádně přitížily. Moderátora zradilo zdraví takovým způsobem, že musel zrušit některé pracovní závazky. Kam musel naopak vyrazit navzdory potížím?

O zdravotních problémech Karla Šípa vás stars24.cz informoval již počátkem minulého týdne. Jeho stav mu tehdy nedovolil splnit veškeré pracovní závazky, zrušit musel například výjezdní představení v Luhačovicích.

Televizní povinnosti související s talk show Všechnopárty se ovšem rušit nedají, a tak musel známý bavič navzdory potížím do práce. „Měl jsem virózu. Ale bylo nutné ten díl natočit. Pak jsem ulehl,“ prozradil Šíp dle serveru ahaonline.cz.

Představení Minipárty, v rámci kterého měl vystoupit ve Znojmě s Josefem Náhlovským, ale odvolal. „Ze stejného důvodu odpadlo představení v Luhačovicích. Obě akce jsou přeloženy na říjnové termíny,“ vysvětlil oblíbený komik.

Podle zmíněného serveru je na sebe moderátor, který letos oslavil 74. narozeniny, s vyšším věkem přece jen opatrnější. Do konce víkendu se ale musí dát do pořádku, jelikož už v pondělí a úterý natáčí další díly svého pořadu pro veřejnoprávní televizi, jejíž program se bez něj prostě neobejde.

Témata: Karel Šíp pořad Všechnopárty