Charlotte Gottová dojímá: Lidé z tohoto šílí...

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 15:57 | Aktualizováno: 5. října 2019 22:11

Duet Srdce nehasnou, který Karel Gott nazpíval se svou dcerou Charlotte, nadále láme rekordy. Píseň, jejímž autorem je Richard Krajčo, si během posledních dní poslechly miliony lidí.

Přes smrt milovaného tatínka Karla (†80) se jeho nezletilá dcera Charlotte Ella nejspíš ještě přenesla, za vzpomínku na něj v podobě duetu Srdce nehasnou, který pro ně napsal frontman kapely Kryštof Richard Krajčo, je však bezpochyby ráda. Videoklip u fanoušků po skonu Mistra nevídaně boduje.

Písnička spatřila světlo světa v květnu. Fanoušci od jejího zveřejnění spekulovali o tom, že jde o Gottovo loučení, i proto si nejspíš brzy našla cestu do jejich srdcí. Podle serveru blesk.cz si ji během pár měsíců pustilo přes deset milionů lidí.

Od středeční desáté hodiny dopolední, kdy se Česko dozvědělo smutnou zprávu o smrti Karla Gotta, ale počet zhlédnutí raketově roste. V sobotu už měla na platformě YouTube přes 17 milionů přehrání a více než 200 tisíc lajků.

Nezletilá Charlotte navíc udělala dojem i na tvůrce videoklipu. Režisér Janek CIngroš prozradil, že přišla na natáčení velmi dobře připravená. Nejspíš se od táty naučila, jak je podstatné odvést profesionálně práci.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott