Sara Sandeva zuří: Tohle mi poslala kamarádka, je to neslušnost!

Sara Sandeva a další české herečky si užívají v Peci pod Sněžkou 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 14:36

Sara Sandeva se tento týden zničehonic dostala do sporu s jedním z tuzemských deníků, který zveřejnil článek obsahující její fotografie. Mladá herečka se o tom dozvěděla od kamarádky a strhla se pořádná mela.

Herečka Sara Sandeva se včera dostala do sporu jedním z tuzemských bulvárních médií. Přátelé jí totiž informovali o článku v celostátním deníku, který se mladé hvězdičce od počátku moc nepozdával. Situaci se proto rozhodla komentovat na sociální síti.

„Tohle mi před chvílí poslala kamarádka. Rozhovor a moje rady o módě, který jsem neposkytla,“ reagovala nejprve v tzv. instastory. O chvíli později zveřejnila další, ve které se opravila, když si všimla, že rady jí nejsou přisuzovány. „Noste, co chcete,“ vzkázala přesto svým fanouškům.

Následovala dvě videa, v nichž herečka vznesla otázku autorských práv. „Dál by mě taky docela zajímalo, jestli mají vůbec právo použít ty fotky, co tam jsou a který nejsou focený jejich fotografem, ale jsou to opravdu jenom naše fotky,“ vysvětlovala divákům.

„Volala jsem jak s fotografkou, tak s návrhářkou, pro který jsme to fotili, a nikdo vám žádný svolení ani právo k těm fotkám nedal, takže si myslím, že to je taky docela další dost velká neslušnost,“ dodala na závěr Sandeva.

Témata: Sara Sandeva