Těhotná Vignerová se bojí o miminko?!

Vignerová, Aneta 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 13:13 | Aktualizováno: 5. října 2019 13:20

Modelka Aneta Vignerová už nemá postavu jako dřív, ale rozhodně toho nelituje. V břiše totiž nosí prvního potomka, kterého čeká se scénáristou Petrem Kolečkem. Kvůli červencové noci v Karlových Varech o něj však má i jisté obavy.

Jak vás stars24.cz zhruba před měsícem informoval, modelka a někdejší královna krásy Aneta Vignerová oznámila radostnou novinu. S filmařem Petrem Kolečkem čeká prvního společného potomka. Těhotenství zatím podle jejích slov probíhá bez potíží.

„Jsem už za půlkou a už vidím, jak mi roste bříško,“ svěřila se kráska serveru blesk.cz s tím, že už přibrala deset kilogramů. „Když vidím na ultrazvuku, jak ve mně řádí, jsem dojatá. Je to opravdu neskutečný pocit štěstí,“ nechala se slyšet vzápětí.

Podle zmíněného serveru je to dobrá zpráva, jelikož počátkem července pár ještě řádil na karlovarském filmovém festivalu, kde si modelka dopřávala alkohol a ponocovala, protože tou dobou ještě netušila, že je již těhotná.

Obavy nemá modelka ani z toho, jakým otcem bude její partner. Kolečko má ostatně dvě děti z předchozího vztahu. „Petr bude skvělej táta, už teď se o mě strašně hezky stará a má o mě strach, když někam jdu,“ má Vignerová jasno.

Témata: Aneta Vignerová Petr Kolečko (scénárista)