Ivana Gottová: Jak si kvůli Karlovi (†80) dělala nepřátele!

Karel Gott s ženou Ivanou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 12:30 | Aktualizováno: 7. října 2019 5:43

Po boku legendárního zpěváka Karla Gotta ta jeho žena nikdy neměla lehké. Populární herečka Jiřina Bohdalová po smrti Mistra připomněla, že Ivana Gottová si kvůli němu dokonce dělala nepřátele.

Zatímco teď s Ivanou Gottovou celý národ soucítí, v minulosti byla terčem výčitek některých lidí, kteří měli k legendárnímu Karlu Gottovi (†80). V souvislosti s úmrtím zpěváka to připomněla Jiřina Bohdalová.

Pro televizi Nova totiž zavzpomínala na poslední osobní setkání s Gottem na opožděné narozeninové oslavě nedaleko Karlových Varů. „Bylo to tam hezký, ale už byl hodně unavenej,“ prozradila oblíbená herečka.

„Já jsem mu říkala 'Karle, vykašli se na to, jdi si lehnout'. Ale on byl tak obětavej. Já jsem ho za to obdivovala, ale současně jsem mu nadávala. Nadávala jsem a říkala: 'Ty přece jednou musíš umět taky říct ne!' Zvlášť, když to bylo kvůli tomu, že jsem viděla, jak ho to zmáhá,“ cituje legendární umělkyni server tn.cz.

Na závěr ale konstatovala, že Karel Gott byl prostě takový odjakživa. „Nikomu neuměl říct ne, musela to dělat Ivanka, ta za to byla popotahovaná,“ dodala Bohdalová.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Jiřina Bohdalová