Těhotná Tereza Voříšková ukázala bříško a prozradila tajemství!

Tereza Voříšková (herečka) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 9:37 | Aktualizováno: 6. října 2019 15:54

Termín porodu těhotné Terezy Voříškové se blíží, oblíbená herečka se na sociální síti pochlubila rostoucím bříškem, které je toho jasným důkazem. Tereza však nezahálí a stále pracuje. Najevo to vyšlo, když prozradila jedno zajímavé tajemství.

Tereza Voříšková se počátkem června s fanoušky podělila o radostnou novinu. Namísto klasického oznámení nebo fotky s bříškem sice zvolila poměrně netradiční metodu, ale každému došlo, že je těhotná. Jak si přála, stihla se před blížícím se porodem také vdát za partnera Matyáše a nyní se prezentuje jako Tereza Ramba.

Termín porodu se podle všeho už blíží, svědčí o tom nejnovější fotografie, kterou oblíbená herečka vyvěsila na svém instagramovém profilu a komentovala ji s humorem sobě vlastním. „Máma říkala, ať prej si tu maketu už sundám,“ napsala k fotce, na které je patrné rostoucí bříško.

Ve všem shonu ovšem Tereza stíhá také pracovat. Fanouškům se totiž před pár dny svěřila s projektem, který byl ještě donedávna obestřen tajemstvím. Voříšková pouze naznačovala, že „se něco chystá“.

„Píšu knihu,“ oznámila herečka koncem září s úlevou, že už to konečně může říct. Soudě podle doprovodných hashtagů půjde o „intuitivní cestopis“. Máme se tedy na co těšit.

Témata: Tereza Voříšková