Jitka Boho: PRVNÍ SLOVA po odchodu od manžela!

Jitka Boho s manželem Lukášem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 8:59

Jitka Boho se srovnává s odchodem od manžela Lukáše poměrně dobře, na záchranu vztahu, o které se často spekulovalo to zatím nevypadá. Svědčí o tom první vyjádření modelky a zpěvačky od rozchodu.

Jsou to již více než dva týdny, co vás stars24.cz informoval o tom, že se Jitka Boho odstěhovala od svého manžela Lukáše. V médiích se spekulovalo o nejrůznějších důvodech rozchodu, sama modelka a zpěvačka dlouho mlčela. Další vysvětlení podala až nyní.

První tři minuty videa s všeříkajícím titulkem „Vše se děje z nějakého důvodu“ sice věnovala zesnulému zpěvákovi Karlu Gottovi (†80), pak už se vyjadřovala k osobním záležitostem. „Poslední dobou jsem se hodně řídila svým instinktem a svým srdcem a svých rozhodnutí nelituju,“ řekla narovinu.

„Cítím, že se mi otevřela nová cesta. I když to bylo hodně náročné a hodně těžké to ještě bude, tak přesto v sobě cítím obrovskou sílu a obrovskou energii… Myslím si, že věci, které se staly, se staly z nějakého určitého důvodu,“ pokračovala Boho.

Podrobnosti o rozpadu vztahu se ale i tentokrát rozhodla vynechat. „K té věci, která se stala mezi mnou a Lukášem, se nechci zatím nějak vyjadřovat, nechci to rozebírat. Chci si zachovat své určité soukromí. Důležité je, že tu jsme oba dva pro Rosálku a navždy budeme jejími rodiči,“ dodala.

Témata: Jitka Boho