Ivana Gottová: Vdova po Karlovi (†80) je přísně střežená!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 8:28 | Aktualizováno: 6. října 2019 5:17

Dlouho nebylo zcela jasné, kam vedly kroky vdovy Ivany Gottové a jejích dcer po úterní smrti legendárního zpěváka Karla Gotta. Nakonec se ukázalo, že je pod ochranou podnikatele Leona Tsoukernika velice přísně střežená.

Jak už vás stars24.cz informoval, navzdory prvotním informacím o cestě do zahraničí je Ivana Gottová s dcerami podle všeho pod ochrannými křídly krále kasin Leona Tsoukernika, s nímž se Karel Gott dlouhá léta přátelil. Podnikatel jim údajně poskytl azyl v jedné ze svých luxusních nemovitostí na západě Čech.

Podle serveru blesk.cz jsou tam Gottovi nejbližší přísně střeženi. „Už jen dostat se do této pevnosti, byť na pozvání, nebylo jednoduché. Okamžitě po najetí na příjezdovou cestu jsme byli pod dohledem ozbrojené ochranky,“ popisuje na webu jeden z reportérů.

Nemovitost disponuje prostornými pokoji a personálem včetně kuchaře připraveného splnit jakékoliv přání. Po zdech prý visí originální malby světoznámých umělců z Česka i ze zahraničí.

Tsoukernik byl zesnulému zpěvákovi dobrým přítelem, o čemž svědčí i fakt, že Gottovi zařídil poslední dovolenou. „Hned po oslavě Karlových osmdesátin v Divadle Na Jezerce nechal vypravit své soukromé letadlo a Gotta i s rodinou odvezl do své vily na Sardinii. Právě tam vznikla fotka zpěváka, jak sedí u počítače a sepisuje autobiografii. Tehdy jen pár blízkých tušilo, že udeřila akutní leukemie,“ připomněl zdroj blesk.cz.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott