Klusová a Štíbrová ve sporu kvůli dětem: Přišla omluva!

Tamara Klusová sklidila kritiku za fotku sebe a nemocné dcerky 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 21:56 | Aktualizováno: 5. října 2019 10:21

Každá maminka má na výchovu dítěte svůj vlastní názor a u těch slavných to platí dvojnásob. Ilustruje to nedávný spor Tamary Klusové a Nikol Štíbrové, který nakonec skončil až omluvou jedné z nich.

Nikol Štíbrová se začetla do rozhovoru s manželkou populárního písničkáře Tamarou Klusovou, kde ji cosi zaujalo. „Cituji: Odkládáme často děti do barevných domečků, protože se nám zrovna nehodí, a pak když jsme staří, tak se jim taky nehodíme a dají nás do stejných barevných domečků,“ řekla dle super.cz do videa na svém Instagramu.

„Nesouhlasí s tím, že děti chodí do jesliček, do školky a maminky místo toho chodí do práce, než aby s nimi byly doma,“ pokračovala Štíbrová, která jako matka samoživitelka prostě musela reagovat.

„Já bych k tomu chtěla říct, že já i statisíce matek odkládáme svoje děti jednou za čas do barevných domečků, protože nemáme třeba partnera, který by nám na to dítě vydělával peníze. Ne že by se nám to dítě nehodilo, ale musíme vydělat ty peníze. Není úplně nutné zvyšovat tlak na psychiku pracujících matek takhle veřejně,“ vysvětlila Nikol.

Kritika neunikla pozornosti Tamary Klusové, která brzy zareagovala. „Tvůj úryvek je vytržený z kontextu, protože ten text v Mamince je o internátních školkách. Do takové školky můžeš umisťovat dítě i přes noc, takže tam to dítě může být několik dnů i nocí a jsou tam děti od dvou let,“ konstatovala písničkářova žena.

„S tím já nesouhlasím a rozhodně souhlasím s tím, aby děti chodily do školky a maminky do práce,“ dodala ještě, načež Štíbrová původní video s omluvou smazala. Klusová ji za to poděkovala.

Témata: Tamara Klusová Nikol Leitgeb (Štíbrová)