Berenika Kohoutová upřímně o těhotenství: Už změnila názor!

Berenika Kohoutová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 21:11 | Aktualizováno: 5. října 2019 19:12

Berenika Kohoutová už před několika týdny prozradila, že je těhotná, až teď ale popsala, jak se velká životní změna projevuje v každodenním životě. Oblíbená herečka změnila názor na jedno z ročních období.

Je to měsíc, co moderátor Jan Kraus v televizním vysílání prozradil, že je herečka Berenika Kohoutová těhotná, ostatně fanoušci o tom spekulovali už předtím. Kdo v tu chvíli čekal, že se dcera spisovatelky Ireny Obermannové ztratí lidem z očí, ten se mýlil. Stále jí totiž můžeme vídat na jevišti či pódiu.

Herečka a zpěvačka snáší těhotenství podle svých slov dobře, zvlášť když se teď ochladilo. „Začala jsem nenávidět léto,“ přiznala upřímně serveru super.cz. Některé změny přece jen pozoruje, třeba že už nezapne džíny, a tak musí nosit volnější oblečení.

Podle webu si ale jejího těhotenského bříška lidé téměř nevšimnou, proto jí ani nepouštějí sednout v tramvaji. „Nejdřív teda vidět nebylo vůbec a teď už nosím kabáty… Ale stejně radši chodím pěšky,“ konstatuje Kohoutová, která i v těhotenství zkusila „dělat stojky“, jak zpívá v jedné ze svých písniček.

„Byla jsem na józe a tam mi bylo řečeno, že to není problém, naopak je zdravé stát chvíli na hlavě, že to těm budoucím matkám uleví. Zkusila jsem to a je to hezké být hlavou dolů. I když v noci jsem pak měla příšerný sen, že se něco hrozného stalo. Ale nestalo se nic,“ dodala populární herečka.

Témata: Berenika Kohoutová