Karel Gott (†80) a rodina? Zanechal po sobě OBROVSKÉ BOHATSTVÍ!

Karel Gott 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 15:01 | Aktualizováno: 10. října 2019 12:13

Karel Gott bezpochyby umíral s pocitem, že svou rodinu dobře zabezpečil na to, co ji čeká po jeho odchodu, k němuž došlo tento týden v úterý. K jakému číslu došli lidé, kteří se pokusili vyčíslit hodnotu jeho majetku?

Smrt Karla Gotta samozřejmě zasáhla i sousední Slovensko, ostatně Mistr prožil většinu života ve společném státě. Tamní deník Nový Čas se rozhodl vyčíslit hodnotu majetku, který po sobě zesnulý zpěvák zanechal nejbližší rodině.

Podle serveru ahaonline.cz došel slovenský list k následujícímu výsledku. Hodnotu movitého i nemovitého majetku mnohonásobného Zlatého slavíka odhadl na téměř miliardu korun. Jak s ním Gott naložil?

Značnou část majetku podle všeho převedl na manželku Ivanu, na kterou myslel i v závěti, zkrátka by neměly přijít ani dcery Charlotte Ella a Nelly Sofie. Se staršími dcerami Dominikou a Lucií se dle webu vyrovnal již před sepsáním závěti. Samotnému Gottovi prý zůstávala už jen malá parcela a garáž.

Na manželku Ivanu totiž stihl přepsat nejen luxusní vilu na Bertramce, kde dlouhá léta žil, ale i chalupu a rozlehlé pozemky v severočeských Doubicích. Rodině navíc zůstala sbírka uměleckých předmětů, šperků, automobilů i dalších věcí nedozírné hodnoty.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Charlotte Gottová Dominika Gottová