Dominika Gottová otevřeně: Co jí řekla Ivana?

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 10:39 | Aktualizováno: 7. října 2019 22:08

Dominika Gottová se se smrtí svého otce Karla (†80) vyrovnává jen těžko. Mistrova nejstarší dcera se rozhodla prozradit obsah rozhovoru s vdovou Ivanou. Co se od ní dozvěděla o reakci svých výrazně mladších nevlastních dcer?

Na smrt milovaného tatínka už jeho nejstarší dcera Dominika Gottová v krátkosti zareagovala, ozval se dokonce i její finský manžel Timo. Nyní se rozhodla poskytnout obsáhlejší rozhovor, v němž popisuje první chvíle poté, co se o úmrtí otce dozvěděla od jeho ženy.

„Ve středu ráno mi telefonovala Ivana. Doteď tomu nemůžu uvěřit,“ řekla serveru ahaonline.cz a vzápětí doplnila, co přesně jí zdrcená vdova řekla. „Že tatínek zemřel. A že s ním holky byly do poslední chvíle. Bože, je mi do breku. On to nezvládl,“ neskrývala emoce nejstarší Gottova dcera.

Dominika podle všeho tušila, že se blíží konec. „Měla jsem o něj obrovský strach, ale věřila jsem v zázrak. Když jsem se dozvěděla, že málo jí, tušila jsem, že je zle. Snažila jsem se mu domlouvat… Ale to je těžké, bylo mu zle. Pro tátu je to vysvobození, ale strašně to bolí,“ svěřila se.

Sama prý zvažovala, že otce ještě navštíví, ale nepodařilo se to. „Dávám se zdravotně dohromady. A chtěla jsem přijet, až na tom budu lépe,“ vysvětlila Dominika s tím, že rozloučení si ujít nenechá. „Samozřejmě, chci odletět co nejdříve. Ale musím dát dohromady finance na cestu,“ dodala na závěr.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová Charlotte Gottová Karel Gott