Ivana Gottová a úprk z Prahy: Skrývá se v sídle miliardáře!

Ivana Gottová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 8:22 | Aktualizováno: 6. října 2019 7:22

Dlouho se zdálo, že první kroky Ivany Gottové po smrti milovaného manžela Karla (†80) vedly do zahraničí. Podle nejnovějších informací je ale všechno jinak. Zdrcené vdově prý poskytl azyl jeden z dobrých přátel legendárního zpěváka.

Podle prvotních informací se Ivana Gottová po smrti milovaného manžela odebrala s dětmi do zahraničí, dokonce se začaly šířit divoké spekulace o tom, že se v budoucnu chce do ciziny přestěhovat. Dnes ráno se ovšem zdá být všechno jinak.

Dle zjištění serveru blesk.cz je Ivana s dcerami pod ochrannými křídly krále kasin Leona Tsoukernika, s nímž se Karel Gott dlouhá léta přátelil. Podnikatel jim údajně poskytl azyl v jedné ze svých luxusních nemovitostí na západě Čech. „Nebudu cokoliv ohledně mého kontaktu s rodinou Gottových veřejně komentovat,“ reagoval Tsoukernik pro zmíněný web.

Ivana zatím podle všeho nechce opustit bezpečí tajného úkrytu. „Tam chce setrvat co nejdéle, nejlépe až do doby, než bude muset vyrazit zpět do Prahy na přípravy posledního rozloučení s jejím mužem,“ konstatoval zdroj blesk.cz.

Památku legendárního zpěváka bude moci veřejnost uctít v pátek 11. října v Paláci Žofín na Slovanském ostrově. O den později, v sobotu, bude od 11 hodin následovat zádušní mše v Katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha na Pražském hradě.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Charlotte Gottová