Karel Gott (†80) zemřel: Jak reagoval jeho hudebně nadaný zeť?

Dominika Gottová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 16:57 | Aktualizováno: 4. října 2019 10:04

Karel Gott nebyl jediným hudebníkem v rodině, za podobně nadaného člověka se ve Finsku vdala jeho nejstarší dcera Dominika. Jak reagoval na smrt legendárního zpěváka Timo Tolkki?

Zpráva o smrti Karla Gotta doputovala i do Finska, kde žije jeho nejstarší dcera Dominika, která na úmrtí milovaného tatínka už reagovala. O těžkých chvílích ovšem promluvil i její hudebně nadaný manžel Timo Tolkki.

Nejprve zavzpomínal na poslední společné setkání, které proběhlo v létě u příležitosti Gottových osmdesátin. „Byli jsme u něho doma. Seděli jsme všichni na zahradě, i s jeho ženou Ivankou. Byl v tak dobré kondici. Jako vždy byl velmi elegantní. Byl to velký gentleman s nádherným hlasem,“ prozradil serveru tn.cz.

„Už před týdnem přišla Dominika se slzami v očích a říkala mi, že její tatínek umírá. Takže to teď očekávala. Zdrceně mi včera oznámila, že zemřel,“ popsal zvlášť krušné poslední hodiny manžel Gottovy nejstarší dcery.

Dominika je podle jeho slov moc smutná, že už tatínka osobně neuvidí. „Chtěli jsme přiletět, ale teprve minulý týden jsem se vrátil z Ameriky. Plánovali jsme to, ale teď už je moc pozdě,“ přiznal serveru Timo.

Nejstarší dcera každopádně dorazí na Gottův pohřeb, účast jejího muže je zatím nejistá. „Nejsem si jistý, jestli také poletím. Nevím, jestli chci tolik pozornosti. Ale možná ano, zatím nevím,“ připustil cestu do Česka. „ Bude nám všem tak moc chybět,“ nezapomněl vzkázat na závěr.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová Karel Gott