StarDance 2019: Víme, kdo VYPADNE JAKO PRVNÍ!

Xindl X zatančí ve StarDance 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. října 2019 14:59

Za devět dní vypukne dlouho očekávaná desátá řada taneční soutěže StarDance. Letošní ročník přinesl deset nových soutěžících a k nim i deset zbrusu nových tanečních partnerů. Kteří se v soutěži dlouho neohřejí?

Na českém trhu působí několik sázkových kanceláří, u kterých je možné si vsadit na výsledek soutěže StarDance. Podle kurzů těch největších společností lze odhadnout, kdo by mohl ze soutěže vypadnout jako první. Které páry mají nejmenší naději postoupit?

Jakub Vágner a Michaela Nováková

Poslední tři soutěžící jsou na tom u většiny největších sázkových kanceláří prakticky totožně. Všem je jim přisuzováno poslední či jedno z posledních míst. Vágner je sám o sobě sice sympatický, to mu ale na parketu pravděpodobně stačit nebude.

Ondřej Ládek a Markéta Dostálová

Stejně na tom je podle kanceláří i Xindl X. Ten se v některých případech dostal na suverénně poslední místo a předpokládá se, že zřejmě vypadne jako první nebo druhý. Největší otazníky u něj vyvolává pohybové nadání.

Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský

Kanceláře, které neevidují jako posledního a s nejhorším kurzem Xindla X, uvádí jako nejhorší taneční pár spisovatelku Třeštíkovou se svým partnerem. I ona je jedním z velkých favoritů na vypadnutí v prvních kolech soutěže.

Témata: StarDance Jakub Vágner Radka Třeštíková Xindl X