Ivana Gottová má prý po smrti Karla (†80) TENTO PLÁN!

Karel Gott s manželkou Ivanou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 14:58 | Aktualizováno: 7. října 2019 22:08

Od smrti Karla Gotta sice ještě neuplynuly ani dva dny, ale vdova Ivana Gottová už má podle některých médií plán, co bude dělat do budoucna. Má úprk do zahraničí nějaký skrytý význam?

Celé Česko truchlí už více než 24 hodin nad smrtí legendárního zpěváka Karla Gotta, který po boji podlehl akutní leukémii. Největší ztráta je to logicky pro jeho nejbližší, manželku Ivanu Gottovou a dcery Charlotte Ellu a Nelly Sofii.

Především kvůli nynějšímu obrovskému mediálnímu tlaku odcestovaly dle dostupných informací do zahraničí, odkud Ivana údajně koordinuje jednání s premiérem Babišem a dalšími politiky, kteří navrhují pro Gotta pohřeb se státními poctami. V souvislosti se zahraničním pobytem rodiny se však objevují už i divočejší spekulace.

Podle některých informací se Ivana s dětmi připravují na stěhování za hranice. „Ivana má naprosto jasně narýsovanou budoucnost,“ řekl k tomu serveru extra.cz věrohodný zdroj z blízkosti rodiny Gottových. Co přesně se podle něj chystá?

Gottová prý tuší, že by po smrti lidmi milovaného manžela neměla v Česku na růžích ustláno. „Už má vytvořeny nějaké kontakty na Floridě a dokonce už zjišťovala, kam by tam případně dcery mohly chodit do školy,“ dodal zasvěcený člověk. Podle serveru je dokonce možné, že Gottovi v USA vlastní nemovitost, ačkoliv o tom neexistuje jediný důkaz.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Charlotte Gottová