Tereza Kerndlová přibrala? Rázný vzkaz kritikům!

Tereza Kerndlová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 11:50 | Aktualizováno: 3. října 2019 13:49

Tereza Kerndlová na sebe kromě pěveckých kvalit, které zdědila po tatínkovi, upozorňovala i svým vzhledem, poslední dobou ale fanoušci nacházejí nedostatky i u ní. Populární zpěvačka se ovšem neváhala ozvat.

Tereza Kerndlová má postavu, kterou jí spousta žen bezpochyby závidí, i proto se ji dvaatřicetiletá zpěvačka nebojí ukázat. Když to ale nedávno na Instagramu udělala, od některých fanoušků to rázem schytala za to, že je – jak se to u nás říká – holka krev a mlíko.

„Tak trochu oplácanější, nebo špatný výběr záběru,“ ozval se jeden z příznivců. „Chtělo by to začít cvičit nebo běhat,“ přisadila si jiná osoba, ačkoliv v diskuzi převažovaly pochvalné komentáře. I proto nejspíš dcera legendárního Ládi Kerndla sebrala odvahu a všem škarohlídům adresovala následující vzkaz.

„Prý jsem tlustá a tohle je moc, tamto málo… chtělo by to začít cvičit, nepřehánějte to. Furt se najdou lidi, co raděj a moralizujou, sami bůhví, co maj za tajemství, když ani nemáte vlastní profilovky,“ ozvala se zpěvačka.

Vzápětí dala jasně najevo, že jí jsou cizí názory celkem lhostejné. „Ale víš, jak: je mi jedno, kdo co hovorí… Já jen, že mě nepřestává udivovat, že to někoho baví. Poučovat, radit, hodnotit. Mně je takhle dobře a šťastně. Komu to vadí?“ dodala Kerndlová.

Témata: Tereza Kerndlová