Karel Šíp na pranýři: Může za to prezident Zeman!

Karel Šíp 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 10:22 | Aktualizováno: 4. října 2019 17:56

Karel Šíp si v jednom z dílů své talk show pořádně zavařil. Populární moderátor se svěřil s historkou z natáčení, které mělo dalekosáhlé důsledky. Proč se na něj rozzuření diváci začali po odvysílání ve velkém obracet?

Moderátor talk show to nemá jednoduché, své o tom ví i známý bavič Karel Šíp, jehož Všechnopárty běží na televizních obrazovkách už několik let. V nedávném rozhovoru zavzpomínal na situaci, kdy byl jedním z hostů šlechtic.

„Měl jsem tam hraběte Kinského, tak jsem si vygooglil, jaká je u těch šlechtických rodů hierarchie, že diváky trochu poučím. Nejvýš je, myslím, velkovévoda, baron, pak kníže, rytíř, no a nejníž je v téhle hierarchii zeman. Nic víc, jen fakta,“ vysvětloval oblíbený moderátor v magazínu Reflex.

Právě zmínka o nejnižší pozici v hierarchii se ovšem Šípovi vymstila, začali se totiž ozývat voliči současné hlavy státu. „Reakce mnoha diváků, příznivců Miloše Zemana, mě ale překvapila,“ konstatoval dle serveru ahaonline.cz.

„Ta agresivita především. Jak se jali chránit prezidenta před blbými narážkami, pokleslým humorem a tak dále. Zloba a vulgární urážky. To jsem nečekal,“ přiznává populární moderátor. Sám sebe přitom za nějakého odpůrce hlavy státu nepovažuje. „Všechno je lepší než Husák,“ vzkázal.

Témata: Karel Šíp Miloš Zeman