Karel Gott (†80) trpěl: Bylo to vysvobození, říká Anna K.!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. října 2019 16:13

Karel Gott zarmoutil svým odchodem spoustu lidí, někteří mu naopak přáli konec utrpení, které představovaly vlekoucí se zdravotní potíže. O těch ví své i zpěvačka Anna K. Jak na informaci o smrti Slavíka reagovala ona?

Na dnes oznámené úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta, který bojoval s akutní leukémií, reagují jeho kamarádi a kolegové. Velice otevřeně reagovala na Mistrovu smrt zpěvačka Anna K., která sama zažila spoustu život ohrožujících zdravotních problémů.

Právě na základě vlastních zkušeností jí bylo jasné, že to nevypadá moc dobře. „Je to strašně těžký. Upřímně, poslední dobou, kdy jsem trošku sledovala ten příběh, tak jsem se spíš modlila za jeho klidnej a v podstatě spíš rychlej konec, protože tahle nemoc je hodně agresivní a neúprosná,“ řekla narovinu serveru blesk.cz.

„Je to ztráta velká pro celej národ samozřejmě, už jsem to i obrečela, ale pro toho Karla to bylo stoprocentně vysvobození. To je můj názor,“ pokračovala zpěvačka. „Ale rodina se s tím bude muset potýkat. Je mi nesmírně líto Ivany a těch holčiček. Nebudou mít chvilku klidu,“ myslí si.

Podle Anny K. je hezké, že toho po Gottovi tolik zůstalo. „Pro rodinu je to vlastně hezký, budou si moct aspoň celý život připomínat ze všech obrázků a televizí. První roky to bude velmi bolavý, ale ten čas ty hrany obrousí. Já třeba svého tátu nemám ani na jednom videu a tak strašně bych si to přála,“ dodala.

Témata: Karel Gott Anna K.