ROZVOD POTVRZEN! Agáta a Jakub Prachařovi KONČÍ

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. října 2019 15:33 | Aktualizováno: 4. října 2019 22:01

Agáta a Jakub Prachařovi se definitivně rozvádějí. Ač to nepotvrdil ani jeden z manželů, herečka Veronika Žilková, která je matkou modelky a moderátorky, se neudržela a na sociální síti to oznámila.

Už od jara visel osud jejich manželství na vlásku, teď je definitivně zpečetěn. Agáta a Jakub Prachařovi podle všeho rezignovali na jakoukoliv snahu vztah zachránit. Rozvod propálila Agátina maminka Veronika Žilková v reakci na úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta.

„Jak to dnes bude vypadat u nebeské brány? ‚Sv. Petře, tady Gott.‘ ‚My už tady Boha… máme,‘ řekl sv. Petr. ‚A umí zpívat?‘ ptá se božský Kája… Smutek… Kus našeho života… Foto na svatbě mé nyní rozvádějící se dcery Agáty,“ napsala herečka ke snímku na sociální síti dle extra.cz.

Agáta ani Jakub zatím nechtěli nic oficiálně potvrdit, odkazovali se jeden na druhého, ale především modelka, moderátorka a dvojnásobná maminka dávala na sociálních sítích jasně najevo, že tentokrát je už opravdu konec.

Agáta Prachařová si totiž na sociální síti změnila jméno zpátky na dívčí příjmení Hanychová, vzápětí pod ním dokonce začala vystupovat i v televizi. Už tím naznačovala, že je rozvod na stole. Teď už je úplně jasno.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Veronika Žilková