Dara Rolins pláče: Po Gottovi (†80) umřel i exmilenec (†44). Zabily ho nádory!

Dara Rolins 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. října 2019 14:55 | Aktualizováno: 2. října 2019 18:57

Dara Rolins má dvojnásobný důvod k slzám. Nejen, že odešel legendární zpěvák Karel Gott (†80), zemřel i její někdejší partner Petr Vlasák (†44), který se dlouhá léta opakovaně potýkal s rakovinou. Tentokrát už nad zákeřnou nemocí nevyzrál.

Pro zpěvačku Daru Rolins musí jít o mimořádně smutný den. Zprávu o úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta, s nímž nazpívala duet Zvonky štěstí, následovala informace o skonu bývalého přítele, známého podnikatele Petra Vlasáka, který podlehl rakovině.

O jeho zápolení se zákeřnou nemocí vás stars24.cz informoval už v březnu. Tehdy se ohlásil z nemocnice, kde měl podstoupit zákrok, konkrétně ozařování gama nožem. Objevila se však nečekaná komplikace, která zapříčinila odklad operace. Vlasákovi totiž hrozilo ochrnutí.

Podnikatel, kterému se přezdívalo trenýrkový král, protože úspěšně podnikal se spodním prádlem, měl s rakovinou bohaté zkušenosti. Nádor na mozku mu poprvé našli v roce 2006, poté se vrátil předloni i v roce 2018.

Smutnou zprávu o jeho úmrtí potvrdila Eva Decastelo. „Petře, budeš chybět,“ vzkázala zarmouceně dle extra.cz. Po Vlasákovi zůstala manželka Gábina a nezletilá dcera Simonka, která se narodila v roce 2011.

Témata: Petr Vlasák Dara Rolins