Karel Gott (†80): Jaké byly jeho OSUDOVÉ ŽENY?

Karel Gott s ženou Ivanou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. října 2019 12:40 | Aktualizováno: 2. října 2019 18:55

O úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta dnes informovala jedna z osudových žen jeho života, manželka Ivana, která jej jako jediná dostala k oltáři. Jaké další ženy sehrály důležitou roli?

Od začátku šedesátých let byl Karel Gott hvězdou, přesto trvalo desítky let, než si jej konečně jedna z žen dokázala ukrást jen pro sebe. Do té doby se o srdce legendárního zpěváka, který v úterý před půlnocí naposledy vydechl, ucházela nekončící řada nápadnic.

Osudové ženy byly tři. Začalo to baletkou Antonií Zacpalovou, nutno říct, že poměrně nevinně. Mistr jí pouze nabídl odvoz z Kavčích hor, skončili však u něj doma. Nakonec se 25. června 1973 narodila nejstarší dcera Dominika. Gott jí údajně poprvé spatřil až po půl roce, existenci dcery dlouho tajil před médii i vlastními rodiči.

O 14 let později přišla na svět Gottova druhá dcera Lucie Kovaříková (rozená Kolářová). Šlo o výsledek milostného vzplanutí zpěváka s prodavačkou Ivetou Kolářovou, která neodešla s prázdnou. Od Karla dostala byt a později i automobil. Lucie pak v roce 2010, resp. 2012 udělala z Mistra hrdého dědečka vnoučků Vojtěcha a Jana.

K nejosudovějšímu setkání došlo před 20 lety na vyhlašování cen TýTý. Gott se dal tehdy do řeči s vystudovanou zdravotnicí Ivanou Macháčkovou, která se po několika letech v USA vrátila do Česka, kde se dala dohromady s legendou tuzemské pop-music.

30. dubna 2006 se jim narodila starší dcera Charlotte Ella. Počátkem ledna 2008 pak Ivana dokázala nemožné, dotáhla Karla k oltáři. Manželé Gottovi si řekli „ano“ v Las Vegas. O pět měsíců později přišla na svět ještě mladší dcera Nelly Sofie.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Dominika Gottová Charlotte Gottová