Karel Gott VZTEKY bez sebe! Tohle se nemělo stát!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. října 2019 9:23

Karel Gott věří, že se dá do pořádku nejen on, ale také jeho nejstarší dcera Dominika, která má problém s alkoholem. Tatínkovi ovšem slíbila, že se s tím pokusí pod dohledem odborníků něco udělat. Zatím však Mistra moc nepotěšila.

Karel Gott má momentálně svých starostí dost s vážnou nemocí, ještě než o ní ale řekl veřejnosti, vyšlo najevo, že jej trápí také alkoholové eskapády nejstarší dcery. Dominika Gottová tatínkovi slíbila, že nastoupí na léčení, což na Bertramce všechny potěšilo. Náhle je ovšem situace diametrálně odlišná.

Gott se ženou se totiž dozvěděli, že k žádnému posunu zatím rozhodně nedošlo. „Dominika léčbu zatím bohužel nepodstupuje, i přesto, že jí manželé Gottovi našli vhodné zařízení. Dominika zatím řekla, že by s léčbou ještě zhruba měsíc počkala,“ vyjádřila se dle ahaonline.cz mluvčí legendárního zpěváka.

Ve Finsku žijící Dominika tím vzbudila pochybnosti, zdali vůbec myslela slova o léčbě vážně. Na Bertramku proto vyslala jasný vzkaz. „Já se ale vážně dávám do pořádku!“ reagovala podle zmíněného serveru.

Mistr chtěl být nejstarší dceři nápomocen možná i proto, že v koutku duše cítí vinu za její problémy. Bývalý Gottův tajemník Jan Adam se totiž před pár dny nechal slyšet, že vůbec nemuselo dojít k tomu, aby Dominika propadla alkoholu.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová