Veronika Arichteva UKÁZALA PRSA! A řekla…

Veronika Arichteva 7

Autor: Jan Novák, stars24.cz

2. října 2019 3:36 | Aktualizováno: 3. října 2019 16:16

Skvělá herečka, moderátorka a recesistka Veronika Arichtěva (33) zveřejnila na instagramu fotografii, kde poutá pozornost na svá krásná prsa.

Dítě nebo žena? Veronika Arichteva stoprocentně patří už dávno mezi ženy, nicméně svým mladistvým vzhledem by stále mohla hrát puberťačku. I když v seriálu První republika hraje oddanou milenku, manželku a dokonce dceru, která umí vést politiku!

Na sociální síti se včera vytasila s fotografií, kde vystrčila na dovolené v Řecku svá prsa z vody a byla zachycena patrně svým manželem na snímku. Nutno dodat, že fotografie se Biserovi dost povedla a nemusí se za ní styděť ani z uměleckého pojetí. Veronika u fotografie nezapomněla z recese připsat text, ve kterém láká na Světový den hospodářských zvířat. „Přátelé, tato fotka z Řecka mi připomíná, že zítra je Světový den hospodářských zvířat.. tak ať to neprošvihnete. Neni zač.“ Připomínáme, že si Veronika Arichteva letos už své ženské přednosti jednou poměřovala v bazénu. Rivalkou jí byla Daniela Písařicová.

Veronika Arichteva, rodným příjmením Nová se narodila 20. května 1986 v Praze. Je česká divadelní, televizní, seriálová i filmová herečka, a televizní reportérka hudební televize Óčko. Do veřejného povědomí se dostala díky roli Sylvy Petrové v televizním seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Mezi její partnery patřili zpěvák Tomáš Klus či zpěvák a herec Michal Kavalčík, známý spíše jako „Ruda z Ostravy“. Od 1. srpna 2013 je jejím manželem režisér Biser A. Arichtev, který režíroval seriály jako Vyprávěj či První republika; poznala se s ním právě při natáčení seriálu Vyprávěj.

Témata: Veronika Arichteva