Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec: EMOCE po ultrazvuku!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. října 2019 17:50

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec už vyhlížejí narození prvního společného potomka, který by měl přijít na svět zhruba v polovině prosince. Emocím se však úspěšní sportovci těžko brání již nyní.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec zažívají nejšťastnější období v životě. Hokejista se podle všeho konečně rozvedl s Lucií Vondráčkovou, nejen to je podle serveru ahaonline.cz oba motivuje k emotivním projevům na sociálních sítích.

Především se sportovní pár těší na prvního společného potomka, který přijde na svět ještě letos. „Když jsem ukončila tenisovou kariéru, napadlo mě, jestli ještě zažiji takovou radost jako při sportovních vítězstvích… Teď už vím, že v životě existuje daleko větší radost, a v dnešní době to vnímám i jako velký dar,“ konstatovala tenistka.

„S Tomášem čekáme miminko a velmi se na nový přírůstek do rodiny těšíme! Ten moment, kdy člověk vidí ťukat srdíčko toho malého na ultrazvuku, je asi nejkrásnější pocit v životě! Jsme rádi, že se naše rodina rozrůstá, a věřím, že budeme šťastní,“ dodala ještě.

Pozadu nezůstal ani hokejista, který přitom dříve nedával emoce moc najevo. „Čeká nás velký životní krok, velká radost – narození miminka. Ve sportu i v životě mám za sebou vzestupy i pády. Nemusí se vám vždy dařit, ale když to těžší období zvládnete, nakonec přijde něco hezkého,“ vzkázal pod společným snímkem s Lucií na Instagramu.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec