Kateřina Brožová otevřeně: Hodně jsem si pobrečela! Málem jsem umřela!

Kateřina Brožová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. října 2019 12:05

Herečka Kateřina Brožová nedávno oslavila padesátku. Sama přiznává, že hůř nesla svůj věk, když jí bylo 40. Teď ale prožívá jakýsi vnitřní klid a už nemá potřebu nikomu nic dokazovat!

Kateřina Brožová, která aktuálně září v show Tvoje tvář má známý hlas, prožila krušné období. V létě měla autonehodou, už na jaře krachl její vztah s mediálním podnikatelem Jaromírem Soukupem.

Přesto ale teď sama říká, že našla vnitřní klid. „Došlo mi, že už jsem životem dost omlácená, mám za sebou i pěkně drsné chvilky a už prostě nemám potřebu někomu něco dokazovat. Buď mě berte, jaká jsem, nebo nechte být. Dělám svou práci, jak nejlíp umím, snažím se být dobrý člověk, ale jestli se to někomu nelíbí, je to jeho věc,“ vysvětluje s tím, že už nemá chuť se komukoliv čímkoliv za každou cenu zavděčit.

„Prostě se mi to všechno nějak srovnalo v hlavě,“ vysvětluje v rozhovoru pro Blesk. V životě přitom prožila opravdu krušné chvíle. „Hodně jsem si pobrečela. Ale naštěstí jsem nikdy neměla potřebu hledat únik od reality pomocí berliček, jako jsou alkohol nebo léky,“ práskla.

Její letní bouračka přitom nebyla první. V minulosti totiž při jiné srážce málem zemřela! „Před patnácti lety jsem zažila velmi vážnou autonehodu, kterou jsem podle mě přežila jen díky tomu, že si mě tady bůh chtěl ještě nechat. Protože tady mám ještě další úkoly. Tehdy se mi otevřela jakási nová dimenze… To se špatně vysvětluje, někdo tomu věří, někdo ne. A to mi pomáhalo překonávat všechny ty moje průšvihy, které se táhly roky. V té době mi to pomáhalo přežít. Duchovno, ezoterika,“ vysvětluje Kateřina.

Témata: Kateřina Brožová Tvoje tvář má známý hlas