Agáta Prachařová ukázala krasnou sestru Kordulu: Tomu se nechce ani věřit!

Agáta Prachařová s rodinou 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. září 2019 20:29 | Aktualizováno: 1. října 2019 0:18

Agáta Prachařová sice v soukromém životě neprožívá právě nejveselejší chvíle, vždy se ale může spolehnout na svou rodinu. I proto sbalila kufry a odjela za mámou a sestrou do Izraele! Právě její mladší sestra Kordula oslavila narozeniny a všechny překvapila svým aktuálním vzhledem!

Moderátorka a modelka Agáta Prachařová (34) prochází krizí v manželství s Jakubem Prachařem. Dokonce se šušká i o rozvodu. Tomu ostatně nasvědčuje i fakt, že si změnila jméno na instagramu z Prachařové zpět na Hanychovou.

Teď Agáta už podruhé odletěla bez dětí za svou mámou Veronikou Žilkovou, která momentálně žije v Izraeli. Herečku tam zavlála diplomatická práce jejího manžela, exministra Martina Stropnického. V Tel Avivu s nimi žije i jejich dcera Kordula.

Agátina sestra před pár dny oslavila 14. narozeniny, rodina se byla při té příležitosti navečeřet v restauraci. Fotkami z oslavy se podělila moderátorka na sociálních sítích. Největší pozornost na sebe ale nestrhla moderátorka, ale naopak mladičká oslavenkyně.

Mnohým fanouškům se nechce věřit, že Agátina sestra, kterou všichni znali spíše jako holčičku s brýlemi vyrostla za několik málo let do krásy! „Z Kordulky je nádherná slečna,“ chválí jeden z fanoušků. „Rostete do krásy obě dvě,“ přidal se další.

A v šoku, v pozitivním slova smyslu, byli i ti, kteří rodinu Žilkových znají blíž.„Ježíš, ta už je velká! Vždyť já si ji pamatuju ještě v břiše. Tak všechno nej!“ popřála oslavenkyni třeba moderátorka Laďka Něrgešová.

Témata: Agáta Hanychová Kordula Stropnická