Andrea Pomeje: Už nechce být vdovou? Ukázala prsten!

Andrea Pomeje 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. září 2019 11:37

Od smrti Jiřího Pomeje (†54) uplynulo už sedm měsíců. Vdova Andrea (31) sice truchlí, zároveň si ale uvědomuje, že život jde dál! Na její ruce se nově skví krásný prstýnek! Znamená to snad, že z ní opět bude nevěsta?

Andrea Pomeje s Jiřím nežila už nějakou dobu před jeho smrtí. Manželé se rozváděli a každý žil sám. Dýdžejka si navíc mezitím našla nového přítele, který jí byl oporou i v době, kdy Pomeje umíral na rakovinu.

Vztah Andreji a svalovce Petra Plačka těžké chvíle zvládl na jedničku, v posledních dnech se dokonce spekulovalo, že spolu čekají potomka! To sice oba vyvrátili, fanoušci si ale všimli jiného detailu!

Petr na sociálních sítích zveřejnil fotku, na které má Andrea na ruce prstýnek! „Miluju Tě,“ napsal k ní svalovec. „Já tebe!“ vrátila mu jeho vyznání dýdžejka. Znamená to snad, že se pár zasnoubil a připravuje svatbu?

Podle fanoušků tihle dva tvoří skutečně krásný pár. „Tak už si ji vem,“ burcuje Petra jeden z diskutujících. Sama Andrea už před pár měsíci prozradila, že by si svatbu s Petrem představit uměla! 

Jenže jak se zdá, veselka se zatím nechystá. „Špatný prst na zásnubní,“ poukázala fanynka Nicol na to, že Andrea má prstýnek na prostředníčku a ne na prsteníčku, jak velí tradice.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček Jiří Pomeje