Oldřich Kaiser se pustil do lékaře, který mu zachránil život: To mě na**alo!

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. září 2019 8:53

Ještě nedávno bojoval Oldřich Kaiser (64) doslova o život! Prodělal infarkt a bylo to s ním nahnuté! Život mu zachránil známý český kardiochirurg a přednosta Kardiocentra IKEMu Jan Pirk.

Herec Oldřich Kaiser v létě prodělal infarkt, který vyděsil všechny jeho fanoušky. Před dvěma měsíci skončil v péči lékařů specializované pražské kliniky IKEM. Dnes je ale herec opět plný sil! Objevil se dokonce znovu na jevišti!

Za to vděčí i lékaři Janu Pirkovi, který ho operoval. Kaiser se s ním teď setkal tváří v tvář na křtu nové knihy Miloše Zapletala (77). Všechny pořádně překvapil, když na pódiu během svého proslovu lékaři veřejně nepoděkoval, ale naopak mu vynadal!

„Když tady vidím profesora Pirka, který prohlásil v tisku, že Kaiser měl jakýsi průměrný infarkt, no to mě tak na**alo, teda naštvalo," žertoval na Pirkův účet Kaiser!

„Jaký průměrný infarkt, já nesnáším průměry, kdybyste si alespoň vymyslel něco exotického,“ dodal podle serveru super.cz komik, čímž naprosto odrovnal nejen Pirka, ale i všechny přítomné.

Témata: Oldřich Kaiser Jan Pirk infarkt Dáša Vokatá Nemocnice IKEM