Lucie Vondráčková po rozvodu: LITUJE jedné věci!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. září 2019 12:49 | Aktualizováno: 30. září 2019 22:02

Lucie Vondráčková, která by měla být čerstvě rozvedená, se v posledních letech kromě zpěvu a dětí opět věnovala i herectví. Jak ale sama přiznala, v některých případech toho lituje.

Jak připomíná magazín Sedmička, který zpěvačku rozhodně nešetří, pikantní bylo přiznání, že Lucka lituje, jakým "céčkovým" filmům se v Česku v posledních letech propůjčila.

"Měla jsem velkou smůlu. Léto s gentlemanem a předtím Decibely lásky. To jsem taky nepřežila, nemohla jsem to ani dokoukat. Proto teď víc točím v Kanadě," cituje deník její slova.

Dodal, že udělala i to, co se v hereckém světě nedělá. Prozradila, že jí byla exkluzivně nabídnuta hlavní role v seriálu Modrý kód, kterou ale odmítla.

I za další slova pro server Expres si ji magazín podal.Vytáhl například slova, která řekla o své rodině. "Můj táta řekne všechno. I to, co neví. Vždycky mu říkám, aby neříkal věci, o kterých neví, jak jsou. Jak tvrdil, že jsme se rozešli v autě, dostal od mamky strašnou čočku. Ta mu řekla, že je to jenom mezi mnou a Tomášem a on nemá právo do toho zasahovat. On to ale nechápe. Chce mě chránit. Všichni chtějí být důležití, ukázat, jak vše vědí, přitom nevědí nic," cituje magazín.

Témata: Lucie Vondráčková